Our menu consists of to-go snacks, lunch- and dinner-meals - easy to serve and all of them based on good and proper raw ingredients.
Sweet & Sour Chicken
Kyllingestykker/-biter i sursød sauce/saus med kogte langkornede ris.
Authentic Chinese recipe.
Ingredienser: 47% kogte ris (vand, ris, rapsolie), 38% sursød sauce/saus (vand, peberfrugt/paprika, løg, gulerod, sukker, ananas, rapsolie, eddike, modificeret stivelse, tomatkoncentrat, krydderier/krydder, krydderi-/krydderekstrakter, aroma (indeholder æg/egg), salt, soja-/soyabønner, hvede/hvete, citronsaft fra koncentrat, syrer (ascorbinsyre, citronsyre), fortykningsmiddel (xanthangummi)), 16% bagte kyllingestykker/-biter (kyllingekød/-kjøtt, stivelse, dextrose, salt). Kan indeholde spor af jordnødder/peanøtter.
Panang Curry med Jasmin ris
Kyllingestykker/-biter i sursød sauce/saus med kogte langkornede ris. Pasteuriseret.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi....................................................... 603 kJ / 143 kcal
Fedt/fett..................................................................... 3,1 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett... 0,3 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat................................ 22 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter................ 4,8 g
Kostfibre/fiber.............................................................. 0,7 g
Protein........................................................................ 6,4 g
Salt........................................................................... 0,23 g
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Butter Chicken
Marinerede kyllingestykker i cremet sauce med pilau ris. Authentic Indian recipe.
Ingredienser: 47% krydrede kogte ris (vand, ris, krydderier/krydder, salt, rapsolje, farvestof (riboflavin)), 16% kogt kylling (kyllingekød, tapiokastivelse, salt, dekstrose), vand, løg, tomat-koncentrat, 2,4% smør, solsikkeolje, tomat, 0,8% fløde, krydderier/krydder, hvidløg, glukosesirup, yoghurt, krydderi-ekstrakter, modificeret majsstivelse, salt, krydderurter, honning, mælkeprotein, eddike. Kan indeholde spor av jordnødder/peanøtter.
Tikka Masala Chicken
Møre kyllingestykker/kyllingbiter i krydret sauce med pilau ris.
Authentic Indian recipe.
Ingredienser: 47% krydrede kogte ris (vand, ris, krydderier, salt, rapsolie, farve (riboflavin)), 16% kogt kylling (kyllingekød, tapiokastivelse, salt, dextrose), løg, vand, tomatkoncentrat, tomat, yoghurt, vegetabilske olier (solsikke, raps), sukker, krydderier, hvidløg, glukosesirup, kokosekstrakt, modificeret majsstivelse, salt, krydderiekstrakter, fennikel, mælkeprotein, eddike. Kan indeholde spor af jordnødder.
Butter Chicken med pilau ris
Kycklingbitar i 37% krämig sås med tomat och kryddigt ris – med totalt 7% tomat.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi....................................................... 669 kJ /159 kcal
Fedt/fett..................................................................... .5,2 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett...... 2 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat................................ 21 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter................ 1,5 g
Kostfibre/fiber.............................................................. 0,7 g
Protein........................................................................ 6,7 g
Salt........................................................................... 0,62 g
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Kylling tikka masala med pilau ris
Kyllingestykker i 37% tikka masala-sauce med krydrede ris.
Kan indeholde spor af jordnødder.
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi................................................... 627 kJ / 149 kcal
Fedt.......................................................................... 3,5 g
heraf - mættede fedtsyrer...................................... 0,7 g
Kulhydrat.................................................................. 22 g
heraf - sukkerarter................................................. 2,6 g
Kostfibre.................................................................. 0,8 g
Protein..................................................................... 6,9 g
Salt......................................................................... 0,69 g
Kylling tikka masala med pilau ris
Kyllingestykker i 37% tikka masala-sauce med krydrede ris.
Kan indeholde spor af jordnødder.
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi.................................... 627 kJ / 149 kcal
Fedt........................................................... 3,5 g
heraf - mættede fedtsyrer...................... 0,7 g
Kulhydrat................................................... 22 g
heraf - sukkerarter.................................. 2,6 g
Kostfibre................................................... 0,8 g
Protein...................................................... 6,9 g
Salt......................................................... 0,69 g
Tikka Masala Chicken med pilau ris
Kyllingestykker i 37% tikka masala-sauce med krydrede ris.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi....................................................... 627 kJ /149 kcal
Fedt/fett..................................................................... 3,5 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett... 0,7 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat................................ 22 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter................ 2,6 g
Kostfibre/fiber.............................................................. 0,8 g
Protein........................................................................ 6,9 g
Salt........................................................................... 0,69 g
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Chicken & Mascarpone Lasagne
Lasagneplader med kylling i cremet tomat-mascarponesauce. Authentic Italian recipe.
Ingredienser: Vand, 18% kogte lasagneplader (durumhvedemel/-hvetemel, vand, ægge-/eggepulver), 8% kogt kyllingekød/-kjøtt, 6% emmentaler-ost, 6% tomat, 4,5% tomatkoncentrat, solsikkeolie, 3% mascarpone-ost (fløde/fløte, surhedsregulerende middel (citronsyre)), sødmælk/helmelk, valle-/mysepulver (fra mælk/melk), kokosolie, skummetmælks-/skummetmelkpulver, modificeret majsstivelse, hvede-/hvetemel, fløde/fløte, salt, tørret/tørket løg, kartoffel-/potetstivelse, paprikapulver, salvie, muskatnød, peber/pepper.
Tikka Masala Chicken
Møre kyllingestykker/kyllingbiter i krydret sauce med pilau ris.
Authentic Indian recipe.
Ingredienser: 47% krydrede kogte ris (vand, ris, krydderier, salt, rapsolie, farve (riboflavin)), 16% kogt kylling (kyllingekød, tapiokastivelse, salt, dextrose), løg, vand, tomatkoncentrat, tomat, yoghurt, vegetabilske olier (solsikke, raps), sukker, krydderier, hvidløg, glukosesirup, kokosekstrakt, modificeret majsstivelse, salt, krydderiekstrakter, fennikel, mælkeprotein, eddike. Kan indeholde spor af jordnødder.
Chicken & Mascarpone Lasagne
Lasagneplader med kylling i 43% cremet tomat-mascarponesauce
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi......................................................... 660 kJ/ 158 kcal
Fedt/fett......................................................................... 9 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett.....3,5 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat.................................12 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter................... 3 g
Kostfibre/fiber............................................................... 1,5 g
Protein......................................................................... 6,5 g
Salt...............................................................................0,8 g
Pakket i beskyttende atmosfære. Bedst/best før: Se dato på forsiden. Opbevares v. max. +5 °C (DK) / +4 °C (NO). Anvendes straks/umiddelbart efter/etter åbning. Varen kan fryses, følg i så fald disse retningslinjer: Frys ned senest 1 uge før udløb af bedst/best før-datoen. Tø op/tin i køleskab og tilbered efter anvisningen på pakken. Efter optøning er holdbarheden 1 dag i køleskab. Nedfrys ikke igen efter optøning/tining.
Kylling tikka masala med pilau ris
Kyllingestykker i 37% tikka masala-sauce med krydrede ris.
Kan indeholde spor af jordnødder.
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi................................................... 627 kJ / 149 kcal
Fedt.......................................................................... 3,5 g
heraf - mættede fedtsyrer...................................... 0,7 g
Kulhydrat.................................................................. 22 g
heraf - sukkerarter................................................. 2,6 g
Kostfibre.................................................................. 0,8 g
Protein..................................................................... 6,9 g
Salt......................................................................... 0,69 g
Kylling tikka masala med pilau ris
Kyllingestykker i 37% tikka masala-sauce med krydrede ris.
Kan indeholde spor af jordnødder.
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi.................................... 627 kJ / 149 kcal
Fedt........................................................... 3,5 g
heraf - mættede fedtsyrer...................... 0,7 g
Kulhydrat................................................... 22 g
heraf - sukkerarter.................................. 2,6 g
Kostfibre................................................... 0,8 g
Protein...................................................... 6,9 g
Salt......................................................... 0,69 g
Tikka Masala Chicken med pilau ris
Kyllingestykker i 37% tikka masala-sauce med krydrede ris.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi....................................................... 627 kJ /149 kcal
Fedt/fett..................................................................... 3,5 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett... 0,7 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat................................ 22 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter................ 2,6 g
Kostfibre/fiber.............................................................. 0,8 g
Protein........................................................................ 6,9 g
Salt........................................................................... 0,69 g
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Spinat & ricotta Lasagne
Pastaplader med spinat, ricottaost og bechamelsauce. Authentic Italian recipe.
Ingredienser: Vand, lasagneplader (durumhvedemel/-hvetemel, vand, ægge-/eggepulver), sødmælk/helmelk, 12% ricotta-ost (valle/myse (fra mælk/melk), mælk/melk, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre)), 8% spinat, fløde/fløte, emmentaler-ost (mælk/melk, salt, mælkesyrekulturer, mikrobiel osteløbe/løpe), ost (mælk/melk, salt, mikrobiel osteløbe/løpe, mælkesyrekulturer, konserveringsmiddel (lysozym (fra æg/egg))), modificeret/modifisert stivelse, kartoffel-/potetstivelse, skummetmælks-/skummetmelkpulver, hvede-/hvetemel, solsikkeolie, salt, valle-/mysepulver (fra mælk/melk), kokosolie, hvidløg, naturlig aroma (indeholder mælk/melk), sukker, peber/svart pepper, muskatnød.
Spinat & ricotta Lasagne
Pastaplader med spinat (8%), ricottaost (12%) og bechamelsauce (36%).
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi....................................................... 499 kJ/ 119 kcal
Fedt/fett.................................................................... 5,8 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett...4,2 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat...............................11 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter............... 2,9 g
Kostfibre/fiber............................................................. 1,6 g
Protein.......................................................................... 5 g
Salt............................................................................0,69 g
Pakket i beskyttende atmosfære. Bedst/best før: Se dato på forsiden. Opbevares v. max. +5 °C (DK) / +4 °C (NO). Anvendes straks/umiddelbart efter/etter åbning. Varen kan fryses, følg i så fald disse retningslinjer: Frys ned senest 1 uge før udløb af bedst/best før-datoen. Tø op/tin i køleskab og tilbered efter anvisningen på pakken. Efter optøning er holdbarheden 1 dag i køleskab. Nedfrys ikke igen efter optøning/tining.
Vegetarisk grøntsagslasagne
Pastaplader (18 %) med aubergine, squash og gulerødder i krydret tomatsauce (36 %) og ost. Med 41,5 % grøntsager.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi.................................................... 393 kJ / 94 kcal
Fedt......................................................................... 3,4 g
heraf - mættede fedtsyrer..................................... 1,2 g
Kulhydrat........................................................ ......... 10 g
heraf - sukkerarter................................................. 3,2 g
Kostfibre.................................................................. 2,4 g
Protein..................................................................... 4,6 g
Salt......................................................................... 0,69 g
Vegetarisk grøntsagslasagne
Pastaplader (18 %) med aubergine, squash og gulerødder i krydret tomatsauce (36 %) og ost. Med 41,5 % grøntsager.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi..................................... 393 kJ / 94 kcal
Fedt.......................................................... 3,4 g
heraf - mættede fedtsyrer...................... 1,2 g
Kulhydrat................................................... 10 g
heraf - sukkerarter.................................. 3,2 g
Kostfibre................................................... 2,4 g
Protein...................................................... 4,6 g
Salt......................................................... 0,69 g
Spinat & ricotta Lasagne
Pastaplader med spinat (8%), ricottaost (12%) og bechamelsauce (36%)
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi....................................................... 793 kJ / 189 kcal
Fedt/fett.................................................................... 8,2 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett...4 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat............................... 22 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter............... 2 g
Kostfibre/fiber............................................................. 0,9 g
Protein....................................................................... 6,4 g
Salt............................................................................0,37 g
Pakket i beskyttende atmosfære. Bedst/best før: Se dato på forsiden. Opbevares v. max. +5 °C (DK) / +4 °C (NO). Anvendes straks/umiddelbart efter/etter åbning. Varen kan fryses, følg i så fald disse retningslinjer: Frys ned senest 1 uge før udløb af bedst/best før-datoen. Tø op/tin i køleskab og tilbered efter anvisningen på pakken. Efter optøning er holdbarheden 1 dag i køleskab. Nedfrys ikke igen efter optøning/tining.
Pasta Carbonara
Pastapenne med bacon i cremet oste- og flødesauce. Authentic Italian recipe.
Ingredienser: 48% kogt pasta (vand, durumhvedemel/-hvetemel), sødmælk/helmelk, vand, 9% bacon (brystflæsk af gris/sideflesk av svin, salt, dextrose, konserveringsmidler (natriumnitrit, kaliumnitrat, natriumacetater), antioxidanter (natriumascorbat, natriumcitrater), stabilisator (diphosphater), syre (calciumlactat), røgaroma, rosmarin), smør, 2,5% fløde/fløte, 2% ost (mælk/melk, salt, osteløbe, konserveringsmiddel (lysozym fra æg/egg)), solsikkeolie, løg, modificeret majsstivelse, hvedemel/hvetemel, aroma (indeholder mælk/melk), salt, peber, muskatnød, stabilisator (carrageenan).
Pasta Carbonara
Pastapenne med bacon i 43% cremet oste- og flødesauce.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi....................................................... 793 kJ / 189 kcal
Fedt/fett.................................................................... 8,2 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett...4 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat............................... 22 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter............... 2 g
Kostfibre/fiber............................................................. 0,9 g
Protein....................................................................... 6,4 g
Salt............................................................................0,37 g
Egnet til frysning/frysing: Retten kan fryses ned inden bedst/best før dato. Retten tøes/tines helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges/må brukes inden 1 måned efter/etter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset/fryst, ned igen.
DK: Opbevaring v. max. +5 °C. NO: Oppbevares v. max. +4 °C. Efter åbning: 1 dag i køleskabet v. max. +5 °C.
Vegetarisk grøntsagslasagne
Pastaplader (18 %) med aubergine, squash og gulerødder i krydret tomatsauce (36 %) og ost. Med 41,5 % grøntsager.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi.................................................... 393 kJ / 94 kcal
Fedt......................................................................... 3,4 g
heraf - mættede fedtsyrer..................................... 1,2 g
Kulhydrat........................................................ ......... 10 g
heraf - sukkerarter................................................. 3,2 g
Kostfibre.................................................................. 2,4 g
Protein..................................................................... 4,6 g
Salt......................................................................... 0,69 g
Vegetarisk grøntsagslasagne
Pastaplader (18 %) med aubergine, squash og gulerødder i krydret tomatsauce (36 %) og ost. Med 41,5 % grøntsager.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi..................................... 393 kJ / 94 kcal
Fedt.......................................................... 3,4 g
heraf - mættede fedtsyrer...................... 1,2 g
Kulhydrat................................................... 10 g
heraf - sukkerarter.................................. 3,2 g
Kostfibre................................................... 2,4 g
Protein...................................................... 4,6 g
Salt......................................................... 0,69 g
Pasta Carbonara
Pastapenne med bacon i 43% cremet oste- og flødesauce.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi....................................................... 793 kJ / 189 kcal
Fedt/fett....................................................................8,2 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett...4 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat............................... 22 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter............... 2 g
Kostfibre/fiber............................................................. 0,9 g
Protein....................................................................... 6,4 g
Salt............................................................................0,37 g
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Penne med kylling og tomatsauce
Pastapenne med kylling i cremet tomat- og mascarponesauce.
Autentisk italiensk opskrift.
Ingredienser: 24 % kogt pasta (durumhvedemel, vand), vand, 12 % kyllingekød, koncentreret tomatjuice, tomat, solsikkeolie, 4,5 % mascarpone ost (mælk, syre (citronsyre)), revet ost (mælk, salt, osteløbe, starterkulturer), løg, skummetmælkspulver, laktose, kokosolie, mælkeprotein, fløde, tomatkoncentrat, modificeret majsstivelse, salt, hvedemel, naturlig mælkearoma, salvie, rapsolie, krydderier, stabilisator (carrageenan). Kan indeholde spor af æg.
Penne med kylling og tomatsauce
Pasta penne med kylling i 60 % cremet tomat- og mascarponesauce. Med i alt 21 % tomat.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi....................................................... 543 kJ /129 kcal
Fedt/fett..................................................................... 5,1 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett... 3,3 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat................................ 14 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter................ 3,2 g
Kostfibre/fiber.............................................................. 0,7 g
Protein........................................................................ 6,5 g
Salt............................................................................ 0,70 g
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Penne med kylling og tomatsauce
Pasta penne med kylling i 60 % cremet tomat- og mascarponesauce. Med i alt 21 % tomat.
Kan indeholde spor af æg.
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi................................................... 543 kJ / 129 kcal
Fedt......................................................................... 5,1 g
heraf - mættede fedtsyrer...................................... 3,3 g
Kulhydrat.................................................................. 14 g
heraf - sukkerarter................................................. 3,2 g
Kostfibre.................................................................. 0,7 g
Protein..................................................................... 6,5 g
Salt......................................................................... 0,70 g
Penne med kylling og tomatsauce
Pasta penne med kylling i 60 % cremet tomat- og mascarponesauce. Med i alt 21 % tomat.
Kan indeholde spor af æg.
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi.................................... 543 kJ / 129 kcal
Fedt........................................................... 5,1 g
heraf - mættede fedtsyrer...................... 3,3 g
Kulhydrat................................................... 14 g
heraf - sukkerarter.................................. 3,2 g
Kostfibre................................................... 0,7 g
Protein...................................................... 6,5 g
Salt......................................................... 0,70 g
Penne med kylling og tomatsauce
Pasta penne med kylling i 60 % cremet tomat- og mascarponesauce. Med i alt 21 % tomat.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi....................................................... 543 kJ /129 kcal
Fedt/fett..................................................................... 5,1 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett... 3,3 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat............................... 14 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter............... 3,2 g
Kostfibre/fiber............................................................. 0,7 g
Protein....................................................................... 6,5 g
Salt........................................................................... 0,70 g
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Lasagne Bolognese
Family Size 1 kg ℮
Lasagne med grisekød/svinekjøtt, tomatsauce, bechamelsauce og revet ost
Ingredienser: vand, 24% grisekød/svinekjøtt, 11% tomatkoncentrat, durumhvedemel/-hvetemel, 5% ost (mælk/melk, salt, starterkultur, mikrobiel osteløbe), løg, sødmælk/helmelk, modificeret majsstivelse, hvedemel/hvetemel, skummetmælks-/skummetmelkpulver, salt, basilikum, valle-/mysepulver (af mælk/melk), kokosolie, hvidløg, ægge-/eggepulver, krydderier, kartoffel-/potetstivelse.
Lasagne med grisekød/svinekjøtt, 31% tomatsauce, 24% bechamelsauce og revet ost, forbagt
Næringsindhold pr. 100 g
Energi....................................................... 569 kJ/136 kcal
Fedt/fett..................................................................... 6,3 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett... 3,1 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat................................ 12 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter................ 1,5 g
Kostfibre/fiber.............................................................. 1,4 g
Protein........................................................................ 7,1 g
Salt............................................................................ 0,78 g
Varen kan fryses, følg i så fald disse retningslinjer: Frys ned senest 1 uge før udløb af bedst før-datoen. Skal bruges/må brukes inden 1 måned efter/etter nedfrysning. Tø op/tin i køleskab og tilbered efter anvisningen på pakken. Efter optøning er holdbarheden 1 dag i køleskab. Nedfrys ikke igen efter optøning/tining.
Penne med kylling og tomatsauce
Pasta penne med kylling i 60 % cremet tomat- og mascarponesauce. Med i alt 21 % tomat.
Kan indeholde spor af æg.
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi................................................... 543 kJ / 129 kcal
Fedt......................................................................... 5,1 g
heraf - mættede fedtsyrer...................................... 3,3 g
Kulhydrat.................................................................. 14 g
heraf - sukkerarter................................................. 3,2 g
Kostfibre.................................................................. 0,7 g
Protein..................................................................... 6,5 g
Salt......................................................................... 0,70 g
Penne med kylling og tomatsauce
Pasta penne med kylling i 60 % cremet tomat- og mascarponesauce. Med i alt 21 % tomat.
Kan indeholde spor af æg.
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi.................................... 543 kJ / 129 kcal
Fedt........................................................... 5,1 g
heraf - mættede fedtsyrer...................... 3,3 g
Kulhydrat................................................... 14 g
heraf - sukkerarter.................................. 3,2 g
Kostfibre................................................... 0,7 g
Protein...................................................... 6,5 g
Salt......................................................... 0,70 g
Penne med kylling og tomatsauce
Pasta penne med kylling i 60 % cremet tomat- og mascarponesauce. Med i alt 21 % tomat.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi....................................................... 543 kJ /129 kcal
Fedt/fett..................................................................... 5,1 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett... 3,3 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat............................... 14 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter............... 3,2 g
Kostfibre/fiber............................................................. 0,7 g
Protein....................................................................... 6,5 g
Salt........................................................................... 0,70 g
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Bami goreng noodles
Nudler med kalkun, æg/egg og porre/purreløk
Autentisk asiatisk opskrift.
Ingredienser: 60% kogte nudler (vand, hvede-/hvetemel), 10% kogt røget kalkunkød tilsat vand (heraf 67% kalkunkød, vand, kartoffel-/potetstivelse, salt, stabilisator (diphosphater), glukose, krydderiekstrakter, antioxidant (natriumascorbat), konserveringsmiddel (natriumnitrit)), 4,2% blancherede/blansjerte grønne bønner, mungbønnespirer, løg, 3,7% gulerod, vegetabilske olier (raps, sesam), sukker, 2% porre/purreløk, 2% æg/egg, salt, salterstatter (kaliumchlorid), hvidløg, løvstikke/løpstikke, ingefær, gærekstrakt, sukkersirup, ristet løgpulver, soja-/soyabønner, aromaer (indeholder selleri), hvede/hvete, farve/fargestoff (karamel), syre (mælkesyre), konserveringsmiddel (natriumbenzoat), karamelliseret sukker.
Kan indeholde spor af jordnødder/peanøtter.
Pakket i beskyttende atmosfære.
Opbevares v. max. +5 °C.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi....................................................... 790 kJ/188 kcal
Fedt/fett..................................................................... 5,4 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett... 0,7 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat................................ 27 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter................ 4,2 g
Protein........................................................................ 7,1 g
Salt............................................................................ 1,2 g
Family Size 800 g ℮
Penne med kylling og tomatsauce
Pasta penne med kylling i 60 % cremet tomat- og mascarponesauce. Med i alt 21 % tomat.
Kan indeholde spor af æg.
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi................................................... 543 kJ / 129 kcal
Fedt......................................................................... 5,1 g
heraf - mættede fedtsyrer...................................... 3,3 g
Kulhydrat.................................................................. 14 g
heraf - sukkerarter................................................. 3,2 g
Kostfibre.................................................................. 0,7 g
Protein..................................................................... 6,5 g
Salt......................................................................... 0,70 g
Penne med kylling og tomatsauce
Pasta penne med kylling i 60 % cremet tomat- og mascarponesauce. Med i alt 21 % tomat.
Kan indeholde spor af æg.
Egnet til frysning: Retten kan fryses ned inden sidste anvendelsesdato. Retten tøes helt op før tilberedning som anvist. Skal bruges inden 1 måned efter nedfrysning. Frys ikke fødevarer, der tidligere har været frosset, ned igen.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi.................................... 543 kJ / 129 kcal
Fedt........................................................... 5,1 g
heraf - mættede fedtsyrer...................... 3,3 g
Kulhydrat................................................... 14 g
heraf - sukkerarter.................................. 3,2 g
Kostfibre................................................... 0,7 g
Protein...................................................... 6,5 g
Salt......................................................... 0,70 g
Tortilla med løg
Med kartofler, æg og stegte løg
Ingredienser: 60% stegt kartoffel (heraf 94% kartoffel, solsikkeolie), 27% æg, 12% stegte løg (heraf 95% løg, olivenolie, salt), olivenolie, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre).
Tortilla med løg
Med kartofler, æg og stegte løg
Ingredienser: 60% stegt kartoffel (heraf 94% kartoffel, solsikkeolie), 27% æg, 12% stegte løg (heraf 95% løg, olivenolie, salt), olivenolie, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre).
Tortilla med løg
Med kartofler, æg og stegte løg
Ingredienser: 60% stegt kartoffel (heraf 94% kartoffel, solsikkeolie), 27% æg, 12% stegte løg (heraf 95% løg, olivenolie, salt), olivenolie, salt, surhedsregulerende middel (citronsyre).
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi....................................................... 664 kJ/159 kcal
Fedt/fett...................................................................... 9,2 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett... 1,6 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat................................ 13 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter................ 1,0 g
Protein........................................................................ 5,3 g
Salt.............................................................................1,3 g
Tærte med skinke, porre, løg og maasdammer ost
Kan indeholde spor af krebsdyr, fisk, jordnødder, soja, mandler, valnødder og sennep
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi................................................... 852 kJ / 204 kcal
Fedt........................................................................... 11 g
heraf - mættede fedtsyrer...................................... 4,0 g
Kulhydrat.................................................................. 17 g
heraf - sukkerarter................................................. 1,9 g
Kostfibre.................................................................. 0,8 g
Protein..................................................................... 8,8 g
Salt........................................................................... 1,2 g
Tærte med skinke, porre, løg og maasdammer ost
Kan indeholde spor af krebsdyr, fisk, jordnødder, soja, mandler, valnødder og sennep
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi................................... 852 kJ / 204 kcal
Fedt.......................................................... 11 g
heraf - mættede fedtsyrer...................... 4,0 g
Kulhydrat.................................................. 17 g
heraf - sukkerarter................................. 1,9 g
Kostfibre................................................... 0,8 g
Protein...................................................... 8,8 g
Salt........................................................... 1,2 g
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi....................................................... 664 kJ/159 kcal
Fedt/fett...................................................................... 9,2 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett... 1,6 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat................................ 13 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter................ 1,0 g
Protein........................................................................ 5,3 g
Salt.............................................................................1,3 g
Tærte med skinke og porre
Ingredienser: hvedemel, vand, skrabeæg, 13% kogt røget skinke tilsat vand (skinkekød (EU), vand, glukosesirup, salt, laktose, antioxidant (ascorbinsyre), konserveringsmiddel (nitrit)), 11% porrer (EU), vegetabilske olier (raps, palme), glukosesirup, salt, laktose, antioxidant (ascorbinsyre), konserveringsmiddel (nitrit)), kvark (skummetmælk, ostekulturer), 3,5% maasdam ost (pasteuriseret mælk, salt, ostekulturer, mikrobiel osteløbe), 3,5% løg, modificeret majsstivelse, sødmælkspulver, krydderier (indeholder selleri), salt, løgpulver, maltodextrin, kartoffelstivelse, naturlige aromaer, sukker, vallepulver (fra mælk), ostepulver (pasteuriseret mælk, salt, ostekulturer, animalsk osteløbe, vallepulver (fra mælk)), gær, bygmaltmel, tomatkoncentrat, røgaroma. Kan indeholde spor af krebsdyr, fisk, jordnødder, soja, mandler, valnødder og sennep.
Tærte med skinke, porre, løg og maasdammer ost
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi....................................................... 852 kJ /204 kcal
Fedt/fett...................................................................... 11 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett... 4,0 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat................................ 17 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter................ 1,9 g
Kostfibre/fiber.............................................................. 0,8 g
Protein........................................................................ 8,8 g
Salt.............................................................................1,20 g
Tærte med skinke, porre, løg og maasdammer ost
Kan indeholde spor af krebsdyr, fisk, jordnødder, soja, mandler, valnødder og sennep
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi................................................... 852 kJ / 204 kcal
Fedt........................................................................... 11 g
heraf - mættede fedtsyrer...................................... 4,0 g
Kulhydrat.................................................................. 17 g
heraf - sukkerarter................................................. 1,9 g
Kostfibre.................................................................. 0,8 g
Protein..................................................................... 8,8 g
Salt........................................................................... 1,2 g
Tærte med skinke, porre, løg og maasdammer ost
Kan indeholde spor af krebsdyr, fisk, jordnødder, soja, mandler, valnødder og sennep
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi................................... 852 kJ / 204 kcal
Fedt.......................................................... 11 g
heraf - mættede fedtsyrer...................... 4,0 g
Kulhydrat.................................................. 17 g
heraf - sukkerarter................................. 1,9 g
Kostfibre................................................... 0,8 g
Protein...................................................... 8,8 g
Salt........................................................... 1,2 g
Tærte med skinke, porre, løg og maasdammer ost
Kan indeholde spor af krebsdyr, fisk, jordnødder, soja, mandler, valnødder og sennep
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi........................................................ 852 kJ / 204 kcal
Fedt................................................................................ 11 g
heraf - mættede fedtsyrer........................................... 4,0 g
Kulhydrat........................................................................ 17 g
heraf - sukkerarter...................................................... 1,9 g
Kostfibre........................................................................ 0,8 g
Protein........................................................................... 8,8 g
Salt................................................................................ 1,2 g
Tærte med skinke, porre, løg og maasdammer ost
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi....................................................... 852 kJ /204 kcal
Fedt/fett...................................................................... 11 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett... 4,0 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat................................ 17 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter................ 1,9 g
Kostfibre/fiber.............................................................. 0,8 g
Protein........................................................................ 8,8 g
Salt.............................................................................1,20 g
Wraps Chicken Tandoori
Ingredienser: 50 % madpandekage/pannekake (hvedemel/hvetemel, vand, rapsolie, tomatpulver, paprika, hævemidler (magnesiumdihydrogendiphosphat, natriumcarbonater), dextrose, surhedsregulerende middel (æblesyre/eplesyre), salt, basilikum, sort peber, løg, hvidløg), 15 % grillet kyllingebrystfilet tilsat vand (kyllingebrystfilet, vand, salt, modificeret/modifisert kartoffelstivelse/potetstivelse, maltodextrin, dextrose), 11 % mayonnaise/majones (rapsolie, vand, æggeblomme/eggeplomme, eddike, sennep (vand, sennepsfrø, eddike, salt, sukker, krydderurter), sukker, salt, syre (citronsyre), fortykningsmiddel (xanthangummi), sennepsaroma), 10 % spidskål, 9 % syltet rød peberfrugt (rød peberfrugt/paprika, sukker, salt, syre (eddikesyre)), vand, salt, krydderier/krydder (indeholder sennep), glukosesirup, løgpulver, hvidløgspulver, persille, merian, laurbærblade, solsikkeolie, modificeret/modifisert kartoffelstivelse/potetstivelse, rapsolie, fortykningsmiddel (xanthangummi), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat). Kan indeholde spor af fisk, soja/soyabønner, mælk/melk, selleri og sesamfrø.
Madpadekage/pannekake med grillet og krydret kylling, spidskål, syltet rød peberfrugt/paprika og mayonnaise/majones.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi.................................................... 1093 kJ /261kcal
Fedt/fett.................................................................... 13 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett..1,2 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat.............................. 27 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter.............. 2,4 g
Kostfibre/fiber............................................................ 2,5 g
Protein....................................................................... 7,8 g
Salt............................................................................ 1,2 g
Madpadekage/pannekake med grillet og krydret kylling, spidskål, syltet rød peberfrugt/paprika og mayonnaise/majones
Kan indeholde spor af fisk, soja/soyabønner, mælk/melk, selleri og sesamfrø.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi..................................................1093 kJ / 261 kcal
Fedt........................................................................... 13 g
heraf - mættede fedtsyrer...................................... 1,2 g
Kulhydrat.................................................................. 27 g
heraf - sukkerarter................................................. 2,4 g
Kostfibre.................................................................. 2,5 g
Protein..................................................................... 7,8 g
Salt........................................................................... 1,2 g
Madpadekage/pannekake med grillet og krydret kylling, spidskål, syltet rød peberfrugt/paprika og mayonnaise/majones
Kan indeholde spor af fisk, soja/soyabønner, mælk/melk, selleri og sesamfrø.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi...................................1093 kJ / 261 kcal
Fedt........................................................... 13 g
heraf - mættede fedtsyrer...................... 1,2 g
Kulhydrat................................................... 27 g
heraf - sukkerarter.................................. 2,4 g
Kostfibre................................................... 2,5 g
Protein...................................................... 7,8 g
Salt........................................................... 1,2 g
Madpadekage/pannekake med grillet og krydret kylling, spidskål, syltet rød peberfrugt/paprika og mayonnaise/majones.
Næringsindhold pr. 100 g
Energi.................................................... 1093 kJ /261kcal
Fedt/fett.................................................................... 13 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett..1,2 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat.............................. 27 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter.............. 2,4 g
Kostfibre/fiber............................................................ 2,5 g
Protein....................................................................... 7,8 g
Salt............................................................................ 1,2 g
Wraps Veggie falafel & hummus
Ingredienser: 45 % madpandekage/pannekake (hvedemel/hvetemel, vand, rapsolie, spinat, dextrose, surhedsregulerende middel (æblesyre/eplesyre), hævemidler (magnesiumdihydrogendiphosphat, natriumcarbonater), salt), 15 % falafel (kikærter, tomat, hvedemel/hvetemel, rapsolie, spinat, peberfrugt/paprika, krydderier/krydder, salt, persille, løg, hvidløg, fortykningsmiddel (xanthangummi), tomatpulver, dextrose, kartoffelstivelse/potetstivelse, gærekstrakt, konserveringsmiddel (sorbinsyre), syre (citronsyre)), 14 % hummus (kikærter, rapsolie, vand, sesampuré, salt, hvidløg, syre (citronsyre), peber, konserveringsmidler (sorbinsyre, benzoesyre)), 13 % spidskål, 9 % blancheret rød peberfrugt/paprika, vand, chilipeber, modificeret/modifisert kartoffelstivelse/potetstivelse, salt, eddike, risstivelse. Kan indeholde spor af æg/egg, fisk, soja/soyabønner, mælk/melk, selleri og sennep.
Madpadekage/pannekake med falafel, hummus, spidskål og rød peberfrugt/paprika
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi........................................................ 884 kJ /211kcal
Fedt/fett..................................................................... 8,3 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett... 1,1 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat................................ 27 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter................ 2,6 g
Kostfibre/fiber.............................................................. 3,5 g
Protein......................................................................... 5,3 g
Salt.............................................................................. 1,1 g
Madpadekage/pannekake med falafel, hummus, spidskål og rød peberfrugt/paprika
Kan indeholde spor af æg/egg, fisk, soja/soyabønner, mælk/melk, selleri og sennep.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi................................................... 884 kJ / 211 kcal
Fedt.......................................................................... 8,3 g
heraf - mættede fedtsyrer...................................... 1,1g
Kulhydrat.................................................................. 27 g
heraf - sukkerarter................................................. 2,6 g
Kostfibre.................................................................. 3,5 g
Protein..................................................................... 5,3 g
Salt........................................................................... 1,1 g
Madpadekage/pannekake med falafel, hummus, spidskål og rød peberfrugt/paprika
Kan indeholde spor af æg/egg, fisk, soja/soyabønner, mælk/melk, selleri og sennep.
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi.................................... 884 kJ / 211 kcal
Fedt........................................................... 8,3 g
heraf - mættede fedtsyrer....................... 1,1g
Kulhydrat................................................... 27 g
heraf - sukkerarter.................................. 2,6 g
Kostfibre................................................... 3,5 g
Protein...................................................... 5,3 g
Salt........................................................... 1,1 g
Madpadekage/pannekake med falafel, hummus, spidskål og rød peberfrugt/paprika
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi........................................................ 884 kJ /211kcal
Fedt/fett..................................................................... 8,3 g
heraf //hvorav/varav- mættede fedtsyrer/mättat fett... 1,1 g
Kulhydrat/karbohydrater/kolhydrat................................ 27 g
heraf/hvorav/varav sukkerarter/sockerarter................ 2,6 g
Kostfibre/fiber.............................................................. 3,5 g
Protein......................................................................... 5,3 g
Salt.............................................................................. 1,1 g
Der tages forbehold for eventuelle fejl og ændringer på produktbilleder og deklarationerne.
Discover your next Tasteful meal in a Rema1000 and 7Eleven Denmark.